Thursday, June 11, 2009

I'VE MADE IT!!!! YEAH!!!!

hari ni...11 jun 2009
pukul 1020 malam
aku menguatkan semangat aku
aku check result exam aku....
dan keputusannya..............................
WAHHHH.....aku sangat2 happy dan bersyukur dengan result yg aku dapat!!
rasa macam segala perit yg aku lalui sepanjang sem hari tue berbalas......
huh...ingat lg dengan kena marah terok dgn Prof Roshidi sbb x hantar assignment HRM
kenapa aku tak hantar?? jawapannya...aku tak nak...hahahahaha
pastu tiap kali kelas lah dia dok perli dan membebel pasal aku
sampailah 1 ari tue aku gi bilik die
dan die kata dia bagi aku lagi 1 peluang untuk buat assignment tue
aku pun buat lah
tapi yg paling terharu
sbb dia kata dia percaya kat aku...katanya dia tahu aku nie BUDAK BAIK
hahahaha..tang tu mmg betol...wahahaha
bukan tu aje...banyak lagilah yang aku hadapi sepanjang sem lepas.....
dengan krisis dalaman jiwa yg amat mendalam sbb SI BODOH tue.....
kelas pun adalah berapa kali asek ponteng jerk!! terok!!
ishk2...kiranya macam2 lah....
tapi masa final aku buat betol2
aku pikir ayah yang nak sangat aku berjaya....
dah hasilnya ni lah....
puas sangat bila tengok ayah tersenyum bila aku tunjuk result aku....
so......untuk semester yang akan datang pulak
aku akan cuba yang lebih terbaik dari ini
aku nak jadi yang terbaik antara yang terbaik!!!
insyaAllah......................................................

3 comments:

  1. hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

    ReplyDelete
  2. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

    ReplyDelete